Skip directly to content

Bogen om Mig og brystkræft

Mig og brystkræft med spredning

Bogen Mig og Brystkræft med spredning indeholder informationer til hjælp for kvinder ramt af brystkræft med spredning. Bogen er skrevet af patienter til patienter, og  giver mulighed for personlige notater, observationer, spørgsmål, tanker og følelser. Kvinder ramt af brystkræft med spredning er i en ekstraordinær situation og en hvirvelvind af spørgsmål flyver rundt i hovedet. Denne bog kan give informationer om nogle af dem.

Du vil kunne finde svar på diagnoser, behandlinger og en masse andre ting. Mig og brystkræft med spredning er et supplement til den information, du får fra din læge og dit behandlerteam på hospitalet – de er altid den bedste kilde til information om den behandling, du får.

Hvilken information kan du finde i Mig og Brystkræft med spredning:

  • Hvordan stiller lægen min diagnose?
  • Hvad kan jeg forvente af min behandling?
  • Hvad skal jeg spørger min læge om?
  • Hvilke bivirkninger kan måske forekomme?
  • Hvad har jeg brug for at vide om kliniske studier?
  • Hvilke alternative behandlinger kan jeg forsøge?
  • Hvordan fortæller jeg det til vennerne og min elskede familie?
  • Hvordan skal jeg planlægge fremtiden?
  • Hvor finder jeg lokale støttegrupper?

 

PP-ONC-DNK-0510 16-11-2020

Eller

Bestilling med post

Vælg hvilken bog, du vil bestille

Bøgerne kan bestilles så længe lager haves.

Personoplysninger

Modtageradresse

Ved at indsende ovenstående gives samtykke til, at Pfizer ApS og Pfizer PFE ApS herefter samlet betegnet Pfizer, opbevarer ovenstående oplysninger. Når du har afgivet personoplysninger til Pfizer, gemmer vi dem indtil du giver os instruktioner om at slette oplysningerne, eller så længe, vi ifølge loven har ret hertil. Du kan til enhver tid rette henvendelse til Pfizer for at få information om opbevaringen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode Pfizer om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Anmodning om information eller rettelse skal sendes til Pfizer ApS, Lauptrupvang 8, 2750 Ballerup. Årsagen til, at vi anmoder om dit samtykke er, at ifølge Markedsføringsloven skal et sådan samtykke indhentes førend vi lovligt kan rette henvendelse til dig via email om vores produkter.

CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at sikre, at du er et menneske, og for at undgå automatiserede spam-henvendelser.
1 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.